Din vilja är vår passion!

Vi matchar nätpriserna & ger dig personlig service!
Kungälv 0303-17830  Lidköping 0510-301515


Logga in

X

Köpvillkor

För att handla på Musikproffset.se måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis en till tio arbetsdagar från beställningstillfället. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera.

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post (om du inte får e-post, kolla i din skräppost) med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen vid eventuell kontakt med oss.

Betalningsalternativ Visa/Mastercard:

Att betala med Visa/Mastercard är det enklaste sättet att handla online. Betala med ditt Visa eller Mastercard för att undvika avgifter och få din order expedierad så fort som möjligt. Alla transaktioner sker givetvis krypterade och sker säkert via Dibs.

Fakturabetalning

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Musikproffset.se överlåtna till Klarna AB.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Läs de allmänna villkoren på www.klarna.se

Delbetalning


Genom vårt samarbete med Klarna AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Garanti

Produkterna på Musikproffset.se levereras med de garantier som tillverkare eller leverantörer erbjuder oss. I första hand repareras produkten. Går produkten inte att reparera byts den mot samma eller en likvärdig produkt. 
En privatperson har rätt att reklamera en produkt 3 år efter att produkten mottagits. Detta gäller ej näringsidkare. 
En garanti hanteras olika beroende på produkt och tillverkare. I vissa fall sköts garantin helt av ett serviceställe, medan andra ärenden hanteras av tillverkare, distributör eller av oss på Musikproffset.se
En del varor är undantagna från garantin eller har en förkortad garantitid. Detta gäller tex förbrukningsvaror och förslitningsvaror som trumpinnarm, batterier, rör mm.
Är du osäker på vilken garantitid eller garantiförfarade en viss vara har är du välkommen att höra av dig till oss.

Retur/Service

Behöver din produkt repareras? Ta kontakt med oss antingen via mail, kontaktformuläret på sidan eller ring oss på 0303-17830. Ge en så detaljerad beskrivning som möjligt så blir det lättare att bestämma hur vi ska hantera ärendet och du får hjälp snabbare. Skicka inte in några service/reparations-produkter innan vi ger besked om var det ska skickas. Vissa produkter ska skickas direkt till tillverkaren eller deras serviceverskstad. Du får besked snabbt av oss hur du ska göra.

Ångrat ditt köp?

Vid köp i fysisk butik gäller bytesrätt 7 dagar men inte öppet köp.
Vid köp på nätet gäller distansköpslagen.

Ta kontakt med oss antingen via mail, kontaktformuläret på sidan eller ring oss på 0303-17830. Förklara gärna varför du vill lämna tillbaka produkten. Är du missnöjd eller har du bara ångrat dig? Har du önskemål om att byta till en annan produkt? Det är viktigt att du tänker på att produkten du vill returnera är i nyskick, detta gäller även förpackning och tillbehör. För vissa produktgrupper gäller ej öppet köp och ångerrätt. T ex munspel, rörblad och produkter som är köpta som serienummer eller nerladdning går ej att returnera av uppenbara anledningar.

Det är viktigt att du skickar paketet som företagspaket annars kommer det inte fram. Vi hämtar inte ut paket som skickas som vanliga postpaket. Märk paketet med ditt ordernummer. Du står för returfrakten.

Efter att vi mottagit varan får du tillbaka dina pengar inom tre arbetsdagar. 

Fraktvillkor

Vi på Musikproffset.se använder främst DHL samt PostNord för transporter till våra kunder. I några få fall kan dock en annan speditör användas. 

Outlöst försändelse

För försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till Musikproffset.se debiteras en avgift på 500 kr för att täcka våra transport- och administrationskostnader.

Har du under tiden som du väntar på en beställning ångrat köpet måste detta meddelas så fort som möjligt. Du är dock alltid skyldig att hämta ut produkten och därefter ansöka om retur. Om paketet kommer i retur till oss utan att du först löst ut det på posten debiteras du 500kr.

Musikproffset.se Organisationsnummer 556206-9889