Din musikaffär i Kungälv!

Vi matchar nätpriserna & ger dig personlig service!
0303-17830

Logga in

X

Garanti

Produkterna på Musikproffset.se levereras med de garantier som tillverkare eller leverantörer erbjuder oss. I första hand repareras produkten. Går produkten inte att reparera byts den mot samma eller en likvärdig produkt. 
En privatperson har rätt att reklammera en produkt 3 år efter att produkten mottagits. Detta gäller ej näringsidkare. 
En garanti hanteras olika beroende på produkt och tillverkare. I vissa fall sköts garantin helt av ett serviceställe, medan andra ärenden hanteras av tillverkare, distributör eller av oss. 

En del varor är undantagna från garantin eller har en förkortad garantitid. Detta gäller tex förbrukningsvaror och förslitningsvaror som trumpinnarm, batterier, rör mm. 

Är du osäker på vilken garantitid eller garantiförfarade en viss vara har är du välkommen att höra av dig till oss.

Retur/Service

Behöver din produkt repareras? Ta kontakt med oss antingen via mail, kontaktformuläret på sidan eller ring oss. Ge en så detaljerad beskrivning som möjligt så blir det lättare att bestämma hur vi ska hantera ärendet och du får hjälp snabbare. Skicka inte in några service/reparations-produkter innan vi ger besked om var det ska skickas. Vissa produkter ska skickas direkt till tillverkaren eller deras serviceverskstad. Du får besked snabbt av oss hur du ska göra.

Ångrat ditt köp?

Ta kontakt med oss antingen via mail, kontaktformuläret på sidan eller ring oss. Förklara gärna varför du vill lämna tillbaka produkten. Är du missnöjd eller har du bara ångrat dig? Har du önskemål om att byta till en annan produkt? Det är viktigt att du tänker på att produkten du vill returnera är i nyskick, detta gäller även förpackning och tillbehör. För vissa produktgrupper gäller ej öppet köp och ångerrätt. T ex munspel, rörblad och produkter som är köpta som serienummer eller nerladdning går ej att returnera av uppenbara anledningar.

Det är viktigt att du skickar paketet som företagspaket annars kommer det inte fram. Vi hämtar inte ut paket som skickas som vanliga postpaket. Märk paketet med ditt ordernummer.

Fraktvillkor


Outlöst försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till Musikproffset.se debiteras en avgift på 500 kr för att täcka våra transport- och administrationskostnader.

Har du under tiden som du väntar på en beställning ångrat köpet måste detta meddelas så fort som möjligt. Du är dock alltid skyldig att hämta ut produkten och därefter ansöka om retur. Om paketet kommer i retur till oss utan att du först löst ut det på posten debiteras du 500kr.